från

Chanpeng S Ericsson


BESTÄLLNINGSSIDA
 


 | Startsida |

ingen webshop ?
Just nu är det bara en produkt som jag säljer. Så jag har en mycket enkel beställningssida. Ingen snygg webshop med varukorg och lösenord.  Beställningssidan är enkel och inte så dyr att göra. Kostnaderna inte blir så höga. Och jag behöver inte ha så höga priser. Dessutom får jag kanske möjlighet till en personlig kontakt. Precis som i de riktiga butikerna hemma i din stad.
 

 

HAR DU BESTÄMT DIG
att köpa Chef's Choice wok-kök från mig:
Aktuellt pris  (från 2014-02-27) 
4 720 kr
inkl moms.
Frakt tillkommer 235 kr inkl moms.
Du betalar inom 7 dagar efter du fått wok-köket.

 

GÖR SÅ HÄR

Läs igenom de fullständiga köpvillkoren genom länken här till höger. 
Skriv gärna ut villkoren.
Här finns också telefonnummer till Wok4U.

Mejla din beställning genom länken här till höger.
Fyll i ditt namn, adress, telefon och personnummer (organisationsnumret för företag). Har du några särskilda önskemål så kan du skriva ner dessa. Du kanske vill ha annan leveransadress än fakturaadress. Eller vill göra delbetalningar. Me till [email protected]
Eller  prova länken till höger.
2
Du får en bekräftelse på din beställning inklusive fraktsätt och fraktkostnad. Det är först när du godkänt detta som din beställning är klar.  
 

 

kan det bli enklare? 
Det kan det säkert bli. 

Men jag vill att du ska känna dig trygg i ditt köp. Och jag vill hellre att vi "har en kommunikation" än att du ska känna du gör affärer med någon fullständigt okänd och ogripbar ute på nätet. 

Och jag vill också att du verkligen har möjlighet att skaffa mitt wok-kök. 4 720 kronor (inkl moms) + frakt är billigt i jämförelse med andra wok-kök, men ändå mycket pengar. Därför vill jag göra allt för att skräddarsy betalningsvillkoren så de passar dig. Och så att alla som vill kan köpa mitt wok-kök.

Jag vill att du, precis som jag, kommer att älska att woka med ditt gaskök. Oavsett om du är professionell kock eller matälskare. God mat lagas med respekt, kärlek och passion. Och en nypa salt. Fast det hjälper bra till med riktig utrustning.

Med vänliga hälsningartill min hemsida